Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Καλά Χριστούγεννα


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Αρκαδικός - Ίκαροι Σερρών 70-69



Αρκαδικός - Ίκαροι Σερρών 70-69
Διαιτητές
: Ανδρικόπουλος - Θεονάς - Πόντας.
Τα δεκάλεπτα: 18-19, 33-37, 46-49, 70-69.
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Σμυρνιώτης): Σκουζής 8 (2), Τόσιτς 9 (3), Παπαδάκης 2, Λυμπερόπουλος, Κοψαύτης 7 (1), Σιζόπουλος 10 (2), Καραδολάμης 5, Μαναβόπουλος 11, Σουρλής 6 (2), Σιβορότκα 3, Τζουγκαράκης 9.
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 17 (3), Τότσιος 24 (1), Ιωσηφίδης, Χόχλερ 7 (1), Παβλίσεβιτς, Συμεωνίδης 4, Ασημάκης, Βοϊβατόπουλος 5 (1), Τοπούζης 12.

Ο Αρκαδικός θα υποδεχθεί παιδιά από Σερβία

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας με τους Ίκαρους Σερρών την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, η διοίκηση του Αρκαδικού δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία θα υποδεχθεί στο κλειστό γυμναστήριο έξι παιδιά (πέντε κορίτσια και ένα αγόρι) ηλικίας 8-13 ετών, τα οποία φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες –όπως κάθε χρόνο- από οικογένειες στην Τρίπολη μετά από σχετική πρωτοβουλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Τα παιδιά αυτά, που κουβαλάνε μαζί τους τα «σημάδια» που αφήνει πίσω του ο πόλεμος, θα φιλοξενηθούν όλο το διάστημα των εορτών στην Τρίπολη και μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, ενώ μόλις επιστρέψουν στη χώρα τους θα έχουν μαζί τους και αρκετά αναμνηστικά της ομάδας μπάσκετ του Αρκαδικού.

Αντιπροσωπεία του Αρκαδικού στο Ειδικό Σχολείο

Αντιπροσωπεία του Αρκαδικού στο Ειδικό Σχολείο

Αντιπροσωπεία του Αρκαδικού επισκέφθηκε χθες το Ειδικό Σχολείο δείχνοντας το ευαίσθητο και κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας, υποδέχθηκε ο διευθυντής του σχολείου Αντώνης Τερζής, ο οποίος την παρουσίασε στα παιδιά μιλώντας με τα κολακευτικότερα σχόλια για την προσφορά του Αρκαδικού στον κοινωνικό τομέα.

Οι παίκτες του Αρκαδικού μοίρασαν δώρα στα παιδιά, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο μαζί τους και αυτά με τη σειρά τους, τους ανταπέδωσαν λέγοντας τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Μετά την επίσκεψη στο σχολείο ο εκπρόσωπος της διοίκησης του Αρκαδικού Δημήτρης Ζαμπαθάς δήλωσε « Ήρθαμε σήμερα να δώσουμε μία ξεχωριστή νότα χαράς στα παιδιά και φεύγουμε έχοντας γεμίσει τη ψυχή μας από τη χαρά που μας έδωσαν αυτά τα παιδιά. Πήραμε περισσότερα πράγματα από το ελάχιστο που μπορέσαμε να κάνουμε. Ευχόμαστε από βάθους καρδιάς να έχουν υγεία αυτά και οι οικογένειές τους, αλλά και γενικότερα σε όλους να ευχηθώ καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα»

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Σμυρνιώτης: «Κρατάμε χαμηλούς τόνους»


Χαμηλούς τόνους κράτησε ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Σμυρνιώτης, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη της μεγάλης νίκης της ομάδας της Τρίπολης στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή με 67-66. «Θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε» το σχόλιο του Έλληνα κόουτς.

«Αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Να ευχαριστιόμαστε κάθε παιχνίδι και στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε ταμείο. Δεν θέλω να μιλάμε για άνοδο». Το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση με τον Σωκράτη Μαναβόπουλο να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι και να γίνεται ο ήρωας της αναμέτρησης. «Ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα επειδή όλοι οι παίκτες έπαιξαν καλά. Χάρη στη συνεισφορά όλων πήραμε αυτή τη σημαντική νίκη κόντρα στον Ηρακλή».

Πλέον, οι Αρκάδες φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον «Γηραιό» βέβαια να έχει παιχνίδι λιγότερο, αλλά ο προπονητής της ομάδας δεν θέλει να πάρουν τα μυαλά των παικτών του αέρα.
«Δεν πάμε για άνοδο, αλλά πάμε για να παίζουμε όσον το δυνατόν καλύτερα σε κάθε παιχνίδι. Η προσπάθεια που καταβάλουν κάθε αγωνιστική τα παιδιά της ομάδας μου είναι συγκινητική. Αν κάτι λείπει από την ομάδα μου είναι η εμπειρία και το πώς θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε τόσο σημαντικές νίκες».

Ο Αρκαδικός ηττήθηκε εντός έδρας από την Ολυμπιάδα Πατρών, νίκησε εκτός έδρας τον Ηρακλή και αυτό που θέλει ο Γιάννης Σμυρνιώτης είναι «να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα αποτελέσματα. Θέλω να κρατάμε χαμηλά τους τόνους. Δεν έχουμε στόχο να ανέβουμε, αλλά να κάνουμε πρωταθλητισμό.
Διαχειριστήκαμε σωστά την ήττα από την Ολυμπιάδα και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 22,8 και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη συνέχεια».

Την επόμενη αγωνιστική ο Αρκαδικός υποδέχεται τους Ίκαρους Σερρών με τον προπονητή της ομάδας να περιμένει και πάλι αρκετό κόσμο στο γήπεδο. «Ο κόσμο έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά μας. Παρότι στο ματς με τον Ολυμπιάδα χάσαμε, μας χειροκρότησαν στο τέλος και αυτό είναι το πιο σημαντικό αφού ο κόσμος δείχνει πως καταλαβαίνει την προσπάθεια που κάνουμε».

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Μεγάλο διπλό στο Ιβανώφειο


Ο Αρκαδικός έσπασε το αήττητο του Ηρακλή και πλέον βλέπει ακόμα και άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Η ομάδα του Γιάννη Σμυρνιώτη επικράτησε του «Γηραιού» με 67-66 στην παράταση.

Ο Αρκαδικός είχε δυο φορές την ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια, αλλά αρχικά ο Τσαμάτος έκοψε τον Καραδολάμη σε προσπάθεια για τρίποντο 8,6’’ πριν το τέλος, αλλά ο Μπούτσι έκανε λάθος στην επαναφορά και οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι την ευκαιρία να πάρουν το ματς με τον Καραδολάμη όμως να αστοχεί και πάλι.

Στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης, ο Ηρακλής έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι και προηγήθηκε 63-61, αλλά 1’26’’ πριν το τέλος ο Σιζόπουλος με τρίποντο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Τρίπολης. Ο Καστλ με 1/2 βολές ισοφάρισε σε 64-64 και ακολούθησαν άστοχο τρίποντο του Καραδολάμη και του Τσαμάτου. 2’’ πριν το τέλος, ο Σωκράτης Μαναβόπουλος με τρίποντο έκανε το σκορ 64-67, αλλά το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει. Ακολούθησε αντιαθλητικό φάουλ του Τόσιτς πάνω στον Καστλ και ο Αμερικανός ευστόχησε στις βολές, αστόχησε όμως στο τρίποντο και οι Τριπολιτσιώτες έφυγαν νικητές από το «Ιβανώφειο» αναγκάζοντας τον Ηρακλή στην πρώτη του φετινή νίκη.

Δεκάλεπτα: 12-10, 34-29, 49-39, 58-58, 66-67

Διαιτητές: Μητσόπουλος - Νικολούλης - Μιχελής.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κακιούσης): Καστλ 15 (1), Κέκελης 4, Καμπερίδης 3, Ακεψιμαϊδης, Λαμπρόπουλος 13, Λάππας, Καραποστόλου 8 (2), Πέτροβιτς 10 (1), Τσαμάτος 9, Μπούτσι 4, Δέσπος.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Σμυρνιώτης): Σκουζής, Τόσιτς 6, Παπαδάκης 5, Σιζόπουλος 20 (4), Κοψαύτης, Καραδολάμης 13 (2), Μαναβόπουλος 16 (1), Σουρλής 2, Σιβορότκα 2, Τζουγκαράκης 3.


Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 66-62


Στην Γλυφάδα, το Φάληρο επικράτησε δύσκολα του Ολυμπιακού Βόλου με 66-62 με τις ψηλές Σκίμπε και Μουρντ να καθαρίζουν στα δύσκολα. Η ομάδα των νοτίων προαστίων είχε τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος ξεφεύγοντας με μια μικρή διαφορά αλλά ο μαχητικός Ολυμπιακός Βόλου δεν παράτησε το ματς και με τις Χάρις και Μίλκοβα προσπάθησε να γίνει απειλητικόs.
Στον Βόλο αναμένονται εξελίξεις μέσα στις γιορτές αφού οριστικά παρελθόν αποτελεί η Μονίκ ΜακΛιν, που είχε τυπική παρουσία στον αγώνα ενώ σίγουρη για την θέση της δεν είναι ούτε η ασταθής Ρεμπέκα Χάρις. Μείωση αποδοχών αναμένεται να προταθεί στις Μαγαλιού και Ζέρβα ενώ στόχος των διοικούντων είναι να στηριχτεί η ομάδα του χρόνου σε Βολιώτισσες παίκτριες.
Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 66-62

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Μπουμπούς): Σκίμπε 20 (4τρ, 7ρ), Βλάνη, Δημητράκου 14 (1τρ,6ρ,6λ,5/16σ), Τασουλή 5 (1τρ,3ας,3κλ), Χαβαλέ 5 (1), Καραμπατζάκη 8 (3/11σ), Μουρντ 14(9ρ).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Κοσμάτος): Λυμπερίδου 2, ΜακΛιν, Μαγαλιού 11 (2τρ, 7λ), Χάρις 14 (2τρ,9ρ,5/14σ), Κουτσουνούρη 10 (2), Ζέρβα 7, Μίλκοβα 18 (9/12δ,5ρ), Ψυχογιού.


http://weplayball.gr