Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Σμυρνιώτης: «Κρατάμε χαμηλούς τόνους»


Χαμηλούς τόνους κράτησε ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Σμυρνιώτης, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη της μεγάλης νίκης της ομάδας της Τρίπολης στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή με 67-66. «Θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε» το σχόλιο του Έλληνα κόουτς.

«Αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Να ευχαριστιόμαστε κάθε παιχνίδι και στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε ταμείο. Δεν θέλω να μιλάμε για άνοδο». Το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση με τον Σωκράτη Μαναβόπουλο να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι και να γίνεται ο ήρωας της αναμέτρησης. «Ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα επειδή όλοι οι παίκτες έπαιξαν καλά. Χάρη στη συνεισφορά όλων πήραμε αυτή τη σημαντική νίκη κόντρα στον Ηρακλή».

Πλέον, οι Αρκάδες φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον «Γηραιό» βέβαια να έχει παιχνίδι λιγότερο, αλλά ο προπονητής της ομάδας δεν θέλει να πάρουν τα μυαλά των παικτών του αέρα.
«Δεν πάμε για άνοδο, αλλά πάμε για να παίζουμε όσον το δυνατόν καλύτερα σε κάθε παιχνίδι. Η προσπάθεια που καταβάλουν κάθε αγωνιστική τα παιδιά της ομάδας μου είναι συγκινητική. Αν κάτι λείπει από την ομάδα μου είναι η εμπειρία και το πώς θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε τόσο σημαντικές νίκες».

Ο Αρκαδικός ηττήθηκε εντός έδρας από την Ολυμπιάδα Πατρών, νίκησε εκτός έδρας τον Ηρακλή και αυτό που θέλει ο Γιάννης Σμυρνιώτης είναι «να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα αποτελέσματα. Θέλω να κρατάμε χαμηλά τους τόνους. Δεν έχουμε στόχο να ανέβουμε, αλλά να κάνουμε πρωταθλητισμό.
Διαχειριστήκαμε σωστά την ήττα από την Ολυμπιάδα και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 22,8 και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη συνέχεια».

Την επόμενη αγωνιστική ο Αρκαδικός υποδέχεται τους Ίκαρους Σερρών με τον προπονητή της ομάδας να περιμένει και πάλι αρκετό κόσμο στο γήπεδο. «Ο κόσμο έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά μας. Παρότι στο ματς με τον Ολυμπιάδα χάσαμε, μας χειροκρότησαν στο τέλος και αυτό είναι το πιο σημαντικό αφού ο κόσμος δείχνει πως καταλαβαίνει την προσπάθεια που κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου