Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

"Αποκαλυπτήρια" για Απόλλωνα!


Για όσους εκπλήσσονται με τον τίτλο και αναρωτιούνται ποια ομάδα είναι ο Απόλλωνας και που έχει έδρα, εμείς έχουμε να απαντήσουμε ότι είναι μία ακόμα ομάδα μπάσκετ στην Τρίπολη (τρεις από τις τέσσερις ομάδες της Γ’ Ανδρών) που στο δεύτερο κιόλας χρόνο λειτουργίας δείχνει ικανή να πρωταγωνιστήσει στα τοπικά δρώμενα του αθλητισμού.



Ο Απόλλωνας λοιπόν, που κινείται με οργάνωση και έχει ανθρώπους στη διοίκηση με μεράκι για αυτό που κάνουν, έκανε το βράδυ της Τετάρτης «σεμνά και ταπεινά» την παρουσίαση της φετινής του ομάδας στο νεόκτιστο ξενοδοχείο Pallatino, που από την πλευρά του αγκάλιασε με θέρμη την εκδήλωση της ομάδας μπάσκετ.

«Ήρθαμε για να μείνουμε»
ήταν το μήνυμα στη χθεσινή παρουσίαση, το οποίο έστειλαν τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Δελής, όσο και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Άκης Χουζούρης, τονίζοντας με αυτό τον τρόπο πώς οι στόχοι της ομάδας είναι μακροπρόθεσμοι και δε...μένουν στα όνειρα των δύο ή τριών χρόνων.

Αυτό το τελευταίο, ίσως να αποδεικνύεται και από την παρουσία της Πανδώρας Τασουλή στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας. Μία από τις κορυφαίες παίκτριες που έχουν περάσει από το Αρκαδικό μπάσκετ (αρχικά) και από το Ελληνικό (στη συνέχεια), η οποία έχει τις εμπειρίες στο άθλημα και ήρθε η ώρα να τις περάσει στους παίκτες του Απόλλωνα.

Οι δύο παράγοντες του Απόλλωνα δεν ξέχασαν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς της ομάδας, αλλά και εκείνους που έχουν βοηθήσει με τον ένα ή άλλο τρόπο την προσπάθεια που γίνεται στο νέο σύλλογο της Τρίπολης. Από τους χορηγούς που βοηθάνε την ομάδα, παρών στην παρουσίαση ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας -και πρόεδρος του ΚΟΑΤ- Γιώργος Σωτηρόπουλος, ο οποίος με την κίνηση του αυτή δείχνει να στηρίζει γενικότερα τον αθλητισμό στην Τρίπολη.

Πάντα με το χαμόγελο, ο πρόεδρος έριξε την ατάκα της βραδιάς «Μιλάμε με τα παιδιά για το ενδεχόμενο συγχώνευσης» κάνοντας όλους στην αίθουσα να προβληματίζονται. Ουσιαστικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση συγχώνευσης, αλλά οι καλές και φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο προέδρων, αλλά και μεταξύ των δύο σωματείων που καλλιεργούν τον αθλητισμό στην Τρίπολη δεν είναι απαγορευτικές για τέτοιου είδους σχόλια και πειράγματα…

Σε δύσκολους καιρούς για το μπάσκετ γενικότερα, ο Απόλλωνας μπήκε στη ζωή του Αρκαδικού μπάσκετ και της ευρύτερης περιοχής της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, θέλοντας να δείξει πώς ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες εποχές, άνθρωποι με μεράκι και όραμα υπάρχουν. Φτάνει να βρουν το κατάλληλο έδαφος για να επενδύσουν πάνω του, βγάζοντας τους δικούς τους… καρπούς στο εγγύς μέλλον.

Από τα λεγόμενα των δύο «ισχυρών ανδρών» του Απόλλωνα στην χθεσινή παρουσίαση, φάνηκε πώς υπάρχει όρεξη και διάθεση για δουλειά στη σωστή βάση και ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή, επενδύοντας στις νεαρές ηλικίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου