Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ



Το παιχνίδι στη Δάφνη ανήκει στο παρελθόν και οι παίκτες του Αρκαδικού επέστρεψαν στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στην Τρίπολη.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης πριν ξεκινήσει η «πρώτη» εν όψει ΟΦΗ μίλησε στους παίκτες του για το παιχνίδι στη Δάφνη, ενώ αναφέρθηκε και στον βαθμό δυσκολίας του προσεχούς αγώνα.

Ο Αρκάς τεχνικός αναμένεται να έχει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ όλους τους παίκτες στη διάθεσή του με εξαίρεση τον Λιούμπο Γιοβάνοβιτς, που συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του προκειμένου να ενσωματωθεί όσο γίνεται νωρίτερα σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Μαυροβούνιος προπονείται καθημερινά στην Τρίπολη και έχει θέσει ως στόχο την γρήγορη επιστροφή του στα παρκέ. Την ίδια στιγμή ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο συμπατριώτης του Σλόμπονταν Τόσιτς, ο οποίος πάει πολύ καλύτερα και αναμένεται να δώσει το παρόν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι προετοιμασίες του συλλόγου για τον ετήσιο χορό της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο κοσμικό κέντρο «Έπαυλις» μετά το παιχνίδι με τον Αμύντα.

Τέλος, αντιπροσωπεία του Αρκαδικού θα εκπροσωπήσει το σύλλογο στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου μεταξύ των σωματείων της Α2 Εθνικής κατηγορίας με τους ανθρώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου