Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

11ο All Star Game γυναικών


Ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΕΟΚ, η διεξαγωγή του 11ου All Star Game γυναικών που θα γίνει την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στις 5μμ στην Καλλιθέα, με δύο παίκτριες ακόμα να προστίθενται στα ρόστερς των δύο ομάδων. Ο λόγος για την Katie Gearlds και την Τάνια Χαλιβέρα, και οι δύο παίκτριες της ΦΕΑ, που θα ενισχύσουν τις ομάδες των ξένων και των Ελληνίδων αθλητριών αντίστοιχα. Επίσης, στον πάγκο των Ελληνίδων θα κάθεται και η Στέλλα Κομματά, εκτελώντας χρέη μάνατζερ, ενώ στων ξένων την αντίστοιχη θέση καταλαμβάνει ο Σωκράτης Ηλιάδης. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ:
"Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου στο κλειστό του Εσπέρου στην Καλλιθέα στις 5μ.μ. Συνολικά 28 αθλήτριες θα πάρουν μέρος σε έναν αγώνα όπου η χαρά του παιχνιδιού θα έχει τον πρώτο λόγο.
Μετά από ψηφοφορία των προπονητών της Α1 Γυναικών οι αθλήτριες που επιλέχθηκαν για το All Star Game είναι οι:

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ: Τούλα Καλέντζου, Όλγα Χατζηνικολάου, Λολίτα Λύμουρα, Πόλυ Σαρέγκου, Νικόλ Σούλης (Αθηναϊκός), Ναταλία Πλούμπη (ΔΑΣΑΛ), Ναυσικά Σταυρίδου (Απόλλων Πτολεμαϊδας), Μάγδα Καραμπατζάκη, Κάρεντ Μουρντ (Π. Φάληρο), Ειρήνη Μητροπούλου, Τάνια Χαλιβέρα (ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ), Κατερίνα Σωτηρίου, Ρούλα Καλογήρου (Εσπερίδες), Μαρία Ζυκιρίδου (Παναθηναϊκός).
Προπονητές
: Τζώρτζης Δικαιουλάκος (Αθηναϊκός), Ιωάννης Γερεουδάκης (Παναθηναϊκός)
Μάνατζερ: Σωκράτης Ηλιάδης (Αθηναϊκός)

ΞΕΝΕΣ: Candice Wiggins, Latoya Davis, Gintare Petronyte (Αθηναϊκός), Laura Kurz, Samela Hamton (ΔΑΣΑΛ), Sheryl Swoopes, Emily Fox (Εσπερίδες), Kemi Nkele (Απόλλων Πτολεμαϊδας), Joana Solverson, Kathrin Geralds (ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ), Lindsey Wilson (Παναθηναϊκός), Camille Lenoir (Άρης), Kari Koch, Megg Tiernney (Πανιώνιος).
Προπονητές
: Άγγελος Γιαννουλάκης (ΔΑΣΑΛ). Κωνσταντίνος Κωτούλης (Άρης)
Μάνατζερ
: Στέλλα Κομματά (Εσπερίδες)



Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ΕΟΚ και τον αθλητικό οργανισμό του Δήμου Καλλιθέας και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου